Politică de confidențialitate

Ultima actualizare: 7 Mai 2023

Această Politică de confidențialitate descrie politicile și procedurile noastre privind colectarea, utilizarea și dezvăluirea informațiilor dvs. atunci când utilizați Serviciul și vă informează despre drepturile dvs. de confidențialitate și despre modul în care legea vă protejează.

Noi folosim datele Dumneavoastră personale pentru a furniza și îmbunătăți Serviciul. Prin utilizarea Serviciului, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor în conformitate cu această Politică de confidențialitate.

Interpretare și definiții

Interpretare

Cuvintele a căror literă inițială este scrisă cu majusculă au înțelesuri definite în următoarele condiții. Următoarele definiții vor avea același înțeles indiferent dacă apar la singular sau la plural.

Definiții

În sensul prezentei Politici de confidențialitate:

Cont înseamnă un cont unic creat pentru Dumneavoastră pentru a accesa Serviciul nostru sau părți ale Serviciului nostru.

Afiliat înseamnă o entitate care controlează, este controlată de sau se află sub control comun cu o parte, unde „control” înseamnă deținerea a 50% sau mai mult din acțiunile, participațiile sau alte titluri de valoare cu drept de vot pentru alegerea directorilor sau a altor autorități de conducere.

Compania (denumită fie „Compania”, „Noi”, „Noi” sau „Al nostru” în prezentul acord) se referă la Diaxil.

Cookie-urile sunt fișiere de mici dimensiuni care sunt plasate pe computerul dumneavoastră, pe dispozitivul mobil sau pe orice alt dispozitiv de către un site web, conținând, printre numeroasele sale utilizări, detaliile istoricului dumneavoastră de navigare pe acel site web.

Țara se referă la: România

Dispozitiv înseamnă orice dispozitiv care poate accesa Serviciul, cum ar fi un computer, un telefon mobil sau o tabletă digitală.

Date cu caracter personal reprezintă orice informație care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă.

Serviciul se referă la site-ul web.

Furnizor de servicii înseamnă orice persoană fizică sau juridică care prelucrează datele în numele Companiei. Se referă la companii terțe sau persoane fizice angajate de Companie pentru a facilita Serviciul, pentru a furniza Serviciul în numele Companiei, pentru a efectua servici